Crullers Francezi

Crullers Francezi
Rețeta Crullers Franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. O porție conține 193 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână 2 albușuri de ou, ulei vegetal, zahăr superfin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 807 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoasa FRYday-Crullers Franceză, Crullers francezi cu glazură de zahăr Bourbon, și Crullers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați apa, untul, zahărul și sarea într-o oală cu fund greu și aduceți la fierbere rapidă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați făina și amestecați cu o lingură de lemn până când făina este complet încorporată. Continuați să gătiți și amestecați timp de 3 până la 4 minute pentru a îndepărta cât mai multă apă posibil. Cu cât puteți îndepărta mai multă umiditate, cu atât puteți adăuga mai multe ouă mai târziu și cu atât va fi mai ușoară patiseria. Amestecul este gata atunci când o peliculă subțire acoperă fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
3
Mutați amestecul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru paletă. Deși puteți amesteca manual pincormulte choux, acest lucru poate fi destul de dificil, așa că folosiți un mixer dacă aveți unul. Se amestecă amestecul timp de aproximativ 1 minut pentru a se lăsa să se răcească. Apoi amestecați la viteză medie și adăugați primul ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Lăsați-l să se amestece complet și apoi răzuiți părțile laterale ale vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ouăle rămase, pe rând, și amestecați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Adăugați albușurile, puțin câte puțin, până când pasta devine netedă și lucioasă și va ține un vârf ușor atunci când este ciupită cu degetele. Aveți grijă să nu adăugați prea mult albuș de ou, altfel crullerii dvs. vor deveni grei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
7
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de tubulatură stea de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
8
Pentru a prăji crullers, încălziți cel puțin 2 inci de ulei într-o oală cu fund greu până când un termometru cu grăsime adâncă înregistrează 370 de grade F. în timp ce uleiul se încălzește, tăiați douăsprezece pătrate de hârtie pergament de 3 pe 3 inci și ungeți-le ușor. Introduceți un inel pe fiecare pătrat. Când uleiul este fierbinte, așezați câte un cruller în ulei, cu hârtia în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scoateți hârtia cu clești. Se prăjesc pe fiecare parte până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
10
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe un prosop de hârtie timp de cel puțin 1 minut. Odată ce se răcește la atingere, crullers pot fi glazurate.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
11
Crullers se coace, de asemenea, foarte bine, deși vor avea cruste ușor mai ferme decât versiunile prăjite. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și introduceți crullers pe ea, la cel puțin 2 centimetri distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
12
Coaceți timp de 5 minute, apoi reduceți căldura la 350 F și coaceți încă 15 minute. Opriți focul, deschideți ușor ușa cuptorului și lăsați crullerii să stea în cuptorul de răcire timp de 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți, înmuiați în glazură și răciți pe un suport până când glazura s-a întărit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
14
Beignets, clasicele delicii de aluat prăjit din New Orleans, folosesc același aluat și sunt și mai ușor de preparat. Pur și simplu picătură rotunjite lingurițe de aluat în ulei. Pe măsură ce aluatul pufăie, beignetele se vor întoarce—dar fii cu ochii pe ele și răstoarnă orice care are nevoie de puțin ajutor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Retipărit cu permisiunea de la gogoși de Lara Ferroni, Cărți Sasquatch din 2010 de la Sosquatch
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista