Crudo pe jumătate coajă
Crudo pe jumătate coajă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 11 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă aveți scoici de mare de cea mai bună calitate, ulei de măsline de cea mai bună calitate, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Scoici pe jumătate de coajă, Sebastă pe jumătate de coajă, și Cupcakes pe jumătate de coajă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați scoicile într-un singur strat într-o pungă de plastic resigilabilă și congelați timp de 1 oră. (Acest lucru le face mai ferm și mai ușor de zaruri.)
Tăiați scoicile înghețate în bucăți de 1/4 inci.
Clătiți scoicile sub apă rece pentru a îndepărta orice granulație. Scoateți scoicile: glisați un cuțit de scoică între cochilii și răsuciți-le pentru a le îndepărta. Detașați Scoica de coaja superioară, apoi glisați cuțitul sub scoică pentru a o detașa de coaja inferioară.
Îndepărtați orice fragmente de coajă din carne, apoi tocați grosier. (Curățați și rezervați 16 jumătăți de coajă pentru servire.)
Aruncați scoicile și scoicile cu sucul de lămâie, uleiul de măsline și jalapeno într-un bol mediu. Puneți în cochilii de scoici rezervate.
Se presară cu sare și se servește imediat.
Fotografie realizată de Jim Franco