Crudo de burtă de somon cu Gastrique de fenicul și mandarină

Crudo de burtă de somon cu Gastrique de fenicul și mandarină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Crudo de burtă de somon cu fenicul și Gastrique de mandarină. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 309 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 6,08 USD pe porție. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de 1 mandarină mică, burtă de somon din Alaska, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Crudo de somon marocan cu iaurt, Somon încrustat cu cimbru cu Gastrique de mure, și Sinigang na Salmon sa Kamias (burta de somon în supă acră) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică așezată la foc mediu-mare combinați zahărul și ambele oțeturi. Aduceți la fierbere. Coborâți focul la mediu și adăugați frunzele de fenicul tocate și aproximativ jumătate din coaja de mandarină. Continuați să gătiți până când se reduce la aproximativ 3/4 cană. Se strecoară siropul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic și se lasă să se răcească complet. Aruncați solidele.Între timp, puneți sucul de mandarină într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
MandarinăMandarină
FeniculFenicul
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
2
Adăugați puțin siropul de mandarină și oțet răcit, încorporând complet fiecare adaos până când aveți o gastrică groasă și vâscoasă, dar nu siropoasă. S-ar putea să nu folosiți tot siropul de mandarină și oțet. Se amestecă jumătate din coaja rămasă și un mic vârf de sare. Gustați gastrica, ajustând condimentele după cum este necesar. Dacă are nevoie de puțin mai multă aciditate, adăugați cât mai mult sau mai puțin din sucul de lămâie, după cum este necesar. Ar trebui să fie luminos și acru, cu un indiciu de dulceață de mandarină.Folosiți o mandolină pentru a tăia feniculul și ridichea în felii foarte subțiri.Folosind un cuțit foarte ascuțit (și o singură mișcare lungă de feliere pe secțiune) tăiați burta de somon în felii de centimetru. Tăiați somonul îndepărtând orice piele și tăiați-l în bucăți de mușcătură.Aranjați feliile de somon și ridiche într-un model alternativ pe un platou de servire răcit. Îngrămădiți feliile de fenicul atractiv într-o parte și apoi garnisiți cu frunzele de tarhon și coaja de mandarină rămasă. Terminați cu puțină sare de mare, apoi stropiți o parte din gastrique în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CondimenteCondimente
MandarinăMandarină
SareSare
OțetOțet
FeniculFenicul
RidicheRidiche
SomonSomon
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Revista