Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Crudit Crudit cu fistic cremos. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 40 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 117 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cățel de usturoi, ulei de măsline, fistic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Crudit cu Crudit, Crudit, Crudit, Crudit, Crudit, Crudit 6S Cu Cremă Roquefort Dip, și Dip de sfeclă cremoasă cu Crudit Alb 6s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți fisticul pe o foaie mare de copt cu margini și prăjiți timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Lasă să se răcească.
4
Transferați fisticul într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Între timp, într-un castron mic, înmuiați șalota în oțet timp de 10 minute. Într-un castron mare, bateți maioneza cu sucul de lămâie și usturoiul. Bateți treptat uleiul de măsline până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Fripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Scurgeți șalotele și amestecați-le în maioneză împreună cu crme frache, pătrunjel și tarhon. Se amestecă fisticul măcinat și se condimentează cu sare și piper. Răsturnați scufundarea în boluri mici și serviți cu cruditele.