Crown friptură de porc cu ceapă și umplutură de pâine
Crown friptura de carne de porc cu ceapa si umplutura de paine ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 799 calorii, 86G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 4,6 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați piper, pâine de țară, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Friptură de coroană de porc cu pâine de porumb-umplutură Poblano, Friptură De Porc Coroană Cu Umplutură De Afine, și Crown friptură de porc cu umplutură de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa cu 1 1/2 lingurite sare in 3/4 bateti untul intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, acoperita, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute. Continuați să gătiți, neacoperit, amestecând frecvent, până când ceapa devine aurie palidă, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați salvie, maghiran și piper și gătiți, amestecând, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Piper
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Se adaugă oțet și vin și se fierbe, amestecând ocazional, până se evaporă lichidul, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Vin
4
Între timp, gătiți firimiturile de pâine și restul de linguriță de sare în restul de 3/4 unt de băț într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat mic, amestecând, până la auriu și crocant, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Rezervați 1 cană amestec de ceapă, acoperit și răcit, pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sos
6
Transferați amestecul rămas într-un castron mare și amestecați carnea de porc măcinată, țelina și firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Puneți 1 grătar de cuptor în treimea inferioară a cuptorului și altul pe fundul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă salvie, maghiran, sare și piper într-un castron mic, apoi se freacă exteriorul și fundul fripturii. Puneți friptura într-o tigaie mică ignifugă și Movilă 2 căni umplute slab în centru, apoi adăugați apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Umplutură
Piper
Apă
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Bol
3
Transferați umplutura rămasă într-un vas de copt de 2 litri cu unt și răciți până când este gata de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
4
Prăjiți carnea de porc în treimea inferioară a cuptorului, acoperind umplutura și vârfurile coastelor cu o foaie de folie după aproximativ 30 de minute și adăugând mai multă apă dacă tigaia devine uscată, până când termometrul a introdus 2 inci în centrul cărnii (nu atingeți oasele) înregistrează 155 F, 2 1/4 până la 2 3/4 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Umplutură
Apă
Carne
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
5
Coaceți umplutura rămasă (lângă sau sub friptură, începând cu 30 de minute înainte de friptură), acoperită cu folie, 30 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 425 F (după scoaterea fripturii din cuptor) și continuați să coaceți umplutura, neacoperită, până când blatul este crocant, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
6
Transferați carnea de porc într-un platou și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
1
Transferați sucurile de tigaie din tigaia de prăjire într-un separator de sos sau o măsură de sticlă și îndepărtați grăsimea. Puneți tigaia peste 2 arzătoare, apoi adăugați vin în tigaie și fierbeți la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
2
Adăugați amestecul de ceapă rezervat, bulionul, sucurile de tigaie și orice sucuri de pe platou de la friptură și aduceți la foc mic. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie, amestecând, apoi se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
3
Adăugați untul și rotiți tigaia până se încorporează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Sculptați carnea de porc și serviți cu umplutură și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Sos
Carne De Porc
1
Umplutura poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.Carnea de porc poate fi frecată cu condimente și umplută cu 2 ore înainte de prăjire și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Umplutură
Carne De Porc
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de prăjire