Crown friptură de porc

Crown friptură de porc
Crown friptură de porc ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 1302 calorii, 42G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru 4,37 USD pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pui, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crown friptură de porc cu mere și carne de porc umplutura si sos de cidru, Crown friptură de porc, și Crown friptură de porc.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Pentru carnea de porc: într-un castron mic, combinați usturoiul, rozmarinul, salvia și ardeiul roșu zdrobit cu 1/2 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Presărați carnea de porc generos cu sare și periați ambele părți cu pasta de plante cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Ridicați raftul de porc în sus și ondulați-l astfel încât cele două capete să se întâlnească; asigurați-vă că partea groasă și cărnoasă a cărnii de porc este în interior. Asigurați friptura legând-o de două ori în jurul exteriorului fripturii cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
6
Așezați carnea de porc într-o tigaie mare, prevăzută cu o tavă pentru pizza și umpleți centrul cărnii de porc cu umplutura de pere și castane. (Vor fi resturi de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
7
Așezați umplutura rămasă într-un vas de copt și gătiți timp de 35 de minute la 350 de grade F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1
Așezați usturoiul și legumele tăiate cubulețe în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Adăugați jumătate din stocul de pui, vinul și frunzele de dafin în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Presărați totul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Acoperiți oasele de porc cu folie de aluminiu pentru a preveni arderea oaselor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De PorcOS De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Puneți carnea de porc la cuptor. Prăjiți până când carnea de porc începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Întoarceți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Prăjiți carnea de porc încă 2 1/2 ore, ungând carnea de porc ocazional. Rotiți carnea de porc de câteva ori în timpul gătitului. Dacă nivelul lichidului se reduce, înlocuiți-l cu stocul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Când carnea de porc este gătită la o coacere adecvată - un termometru cu citire instantanee ar trebui să citească 140 până la 145 de grade F-scoateți - l din cuptor. Transferați cu grijă carnea de porc într-un platou de servire și acoperiți-o lejer cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Aduceți sucurile de tigaie la fierbere. Gustați și re-condimentați dacă este necesar. Amestecați legumele, dacă doriți, pentru a crea un sos mai fin. De asemenea, îmi place să le las înăuntru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Scoateți sfoara. Scoateți umplutura și tăiați carnea de porc între oase pentru a crea cotlete. Se acoperă cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Înveliți o tigaie largă, dreaptă, cu ulei de măsline și adăugați slănina. Aduceți tigaia la foc mediu și lăsați slănina să se rumenească și să fie crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați țelina, ceapa și feniculul și condimentați cu sare. Gatiti legumele pana devin moi si foarte aromate, intre 8 si 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați rozmarinul și usturoiul și gătiți încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Aruncați castanele, merisoarele și perele și amestecați pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
CastaneCastane
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Adăugați vinul și lăsați-l să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Puneți pâinea într-un castron mare de amestecare și adăugați amestecul de legume fierte la pâine. Se amestecă pentru a combina și a stinge pâinea cu jumătate din stoc. Folosiți-vă mâinile pentru a combina pâinea, legumele și stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
8
Adăugați mai mult stoc când / dacă este necesar pentru a satura cu adevărat pâinea. Condimentează cu sare și gustă-l pentru a te asigura că este delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista