Crown friptură de carne de porc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 440 calorii, 54g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de friptură de coroană de porc, țelină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Încercați Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, Crown friptură de porc, și Crown friptură de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Pe raft în tigaie de prăjire superficială, puneți carnea de porc cu os se termină. Înfășurați capetele osoase în folie pentru a preveni rumenirea excesivă. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Os
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
3
Așezați un castron mic rezistent la căldură sau folie mototolită în coroană pentru a menține uniform forma fripturii. Nu adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
4
Prăjiți descoperit 2 ore 40 minute până la 3 ore 20 minute.
5
Între timp, faceți umplutura de ciuperci. Cu aproximativ 1 oră înainte ca carnea de porc să fie gata, scoateți vasul și umpleți centrul coroanei cu umplutură. Acoperiți umplutura cu folie pentru primele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Umplutură
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
6
Scoateți carnea de porc din cuptor când termometrul citește 150 F; acoperiți cu Cort de folie și lăsați să stea 15 până la 20 de minute sau până când termometrul citește 160 F. (Temperatura va continua să crească cu aproximativ 10 F, iar carnea de porc va fi mai ușor de sculptat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Cuptor
7
Îndepărtați folia de pe capetele osoase. Pentru a servi, lingura umplutura în castron și se taie carnea de porc între coaste.