Crostino de creveți la grătar cu un Edamame-piure de brânză de capră

Crostino de creveți la grătar cu un Edamame-piure de brânză de capră
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 40. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți ulei de măsline, ulei de canolan, creveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Edamame și salată de mazăre cu ceapă dulce și brânză de capră, Supă de Broccoli-Edamame cu crutoane de brânză de capră Jumbo, și Salată de Edamame, morcov și brânză de capră cu sos de Cilantro-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru marinada: într-un castron, adăugați-văsos de soia, oțet de vin de orez, ulei, sambal,albușuri de scallion,usturoi șigimbir. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adaugăcreveți la marinată, aruncați și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Pentru edamame-piure de brânză de capră: în castronul unui robot de bucătărie, adăugați edamame,brânză de capră, zest de lămâieșisuicăși sarela gust. Proces pentru a combina bine. Gustați și reglați condimentele după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Preîncălziți agrill la înălțime.Scufundați un prosop de hârtie în puțin ulei și frecați grătarul pentru a crea o suprafață antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Îndepărtați creveții din marinată, agitați uscat și așezați pe grătar. Gatiti pana cand este usor carbonizat si roz la exterior, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți creveții de pe grătar și lăsați-i deoparte să se răcească ușor. Se taie pe jumătate pe lungime și se lasă deoparte până se pregătește de farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Gratiți pâinea pe ambele părți până când se formează semne de grătar, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți pâinea de pe grătar și frecați cu toți căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Întindeți aproximativ 1 lingură de brânză edamame-capră răspândită pe fiecare crostino. Se acoperă cu 2 bucăți de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Garnisiți cu porțiunea verde a scallions și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Anne Amie Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Anne Amie Pinot Gris
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista