Crostini Napolitani: Crostini Napoletani
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Crostini napolitani: Crostini Napoletani. Acest hor d ' oeuvre are 636 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Un amestec de piper, ricotta, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este bine. Încercați Pâine Prăjită Napolitană (Crostini Napoletani), Crostini Napolitane, și Crostini di fegatini (ficat de pui toscan Crostini) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ricotta cu smântâna, ardeiul negru, fulgii de ardei roșu și maghiranul. Pune deoparte.
Așezați pâinea pe o foaie de copt și prăjiți-o sub broiler, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor pe ambele părți. În timp ce pâinea prăjită este încă fierbinte, frecați fiecare felie cu un cățel de usturoi.
Întindeți o parte din ricotta peste fiecare felie de pâine. Acoperiți fiecare cu o hamsie (câte 2 dacă folosiți pâine țărănească) și reveniți la foaia de copt.
Așezați crostini înapoi sub broiler până când brânza se scurge, aproximativ 1 minut.
Transferați într-un platou de servire, stropiți cu uleiul de măsline și serviți imediat.