Crostini La Grătar Cu Tapenadă De Măsline
Rețeta Crostini la grătar cu tapenadă de măsline este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest hor d ' oeuvre are 132 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, cățel de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Crostini de roșii prăjite cu tapenadă de măsline, Tapenadă De Măsline Și Brânză De Capră Crostini, și Crostini de brânză de capră cu tapenadă de smochine-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați pâinea în felii de 24 (1/2 inch grosime), aruncând capetele.
Bateți împreună uleiul de măsline și următoarele 3 ingrediente.
Periați uniform pe o parte tăiată a fiecărei felii de pâine.
Felii de pâine la grătar la foc mediu (300 până la 35
2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se amestecă împreună tapenada de măsline și pătrunjelul; garnisiți, dacă doriți.
Așezați felii de ceapă verde într-un castron mic.
Serviți tapenada și ceapa verde cu pâine.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Tapnade Cantar Olive, care poate fi găsită în secțiunea deli a supermarketurilor mari.