Crostini de vită cu maioneză de ardei roșu
Crostini de vită cu maioneză de ardei roșu necesită aproximativ 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Acest hor d ' oeuvre are 471 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, pâine baghetă, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de vită și Arugula Crostini cu gust de ardei roșu-măslin, Friptură de vită și Arugula Crostini cu gust de ardei roșu-măslin, și Maioneză Cu Ardei Roșu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aranjați feliile de pâine pe 2 foi mari de copt grele.
Stropiți 3 linguri de ulei peste feliile de pâine.
Coaceți până când crostini sunt aurii palide și crocante, aproximativ 15 minute.
Amestecați ardeii grași și maioneza într-un robot de bucătărie până când sunt netede și cremoase. Condimentează maioneza cu ardei gras, după gust, cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați.
Legați carnea de vită cu sfoară de bucătărie pentru a-i menține forma. Condimentează carnea de vită cu sare și piper.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mică grea la foc mediu.
Adăugați carnea de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc și fierte până la coacerea dorită, aproximativ 8 minute pentru rare. Congelați carnea de vită până când este doar înghețată (acest lucru va ușura felierea), aproximativ 3 ore. Folosind un cuțit mare de sculptură ascuțit, tăiați carnea de vită în felii subțiri.
Întindeți maioneza de ardei gras peste crostini și acoperiți cu carnea de vită feliată. Aranjați crostini pe un platou. Se împrăștie peste capere, se presară cu sare de mare grosieră și se servește.
Sfat înainte: maioneza cu ardei gras și carnea de vită feliată se pot face cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider.
Alternativă: dacă se dorește, filetul de vită poate fi înlocuit cu 1 kilogram de friptură de vită proaspăt feliată. Deoarece friptura de vită este deja gătită și poate fi folosită așa cum este, este o alternativă excelentă pentru economisirea timpului.
Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano
Vin spumant, Chianti și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Crostini. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.