Crostini De Somon Afumat

Dacă aveți despre 45 minute pentru a petrece în bucătărie, crostini de somon afumat ar putea fi un uimitor fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 100 de calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, baghetă de pâine, brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 26%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crostini De Somon Afumat, Crostini De Somon Afumat, și Crostini De Somon Afumat.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente; acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Întindeți fiecare felie de pâine prăjită cu 1/2 linguriță de brânză; acoperiți fiecare cu 1 lingură de amestec de somon.
Garnisiți cu crenguțe de mărar, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.