Crostini de sfeclă și Burrata
Crostini de sfeclă și Burrata ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 87 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare și piper, sfeclă, burrata și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Crostini de sfeclă și burrata, Salată de Radicchio și rucola cu sos de ardei prăjit și Burrata Crostini, și Salată De Sfeclă Și Burratan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați sfecla într-o tigaie mică și adăugați 1/4 inch de apă. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți aproximativ 1 oră, până când sfecla este fragedă.
Lăsați să se răcească complet.
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Aranjați feliile de baghetă pe 2 foi mari de prăjituri și periați cu ulei de măsline extravirgin.
Coaceți aproximativ 10 minute, până când pâinea este crocantă.
Cojiți sfecla și înjumătățiți-le pe lungime, apoi tăiați-le tăiați transversal în felii de 1/8 inch.
Transferați sfecla într-un castron.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Acoperiți fiecare crostini cu o bucată de burrata și o felie de sfeclă.
Se ornează cu arpagicul tăiat și se servește imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.