Crostini de rucola și Fava-Bean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Arugulan și Fava-Bean Crostini. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 178 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați pecorino toscano, baghetă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Fava Bean Crostini, Fava Bean și Manchego Crostini, și Crostini de fasole, usturoi și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Gătiți fasolea fava în apă clocotită, neacoperită, până se înmoaie, 3 până la 4 minute, apoi scurgeți și transferați într-o baie de gheață pentru a opri gătitul. Îndepărtați ușor pielea (dacă utilizați edamame, nu curățați).
Pulsați fasolea fava într-un robot de bucătărie până se toacă foarte grosier, apoi transferați jumătate din amestec într-un castron mare.
Adăugați 1/4 cană de ulei, 1/2 cană de rucola, brânză, coajă de lămâie și suc, 1/2 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper în favas în procesor și pur și simplu până se omogenizează.
Se adaugă în castron. Tăiați grosolan rucola de ceașcă rămasă și pliați ușor în amestecul de fava-fasole.
Tăiați 16 felii diagonale (1/3 inch grosime) din baguette și puneți-le într-o tigaie cu 4 fețe.
Stropiți cu uleiul de lingură rămas.
Coaceți până devine auriu pal și crocant, 8 până la 10 minute. Frecați cu partea tăiată de usturoi.
Puneți amestecul de fava-fasole pe toasturile de baghetă, apoi stropiți cu ulei și acoperiți cu mentă.
Fontaleoni Vernaccia Disan Gimignano ' 07
* Toppingul, fără rucola tocată, poate fi făcut cu 8 ore înainte și răcit. Îndoiți rucola înainte de utilizare.* Toasturile pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Calorii 173, grăsimi totale 9g, grăsimi saturate 2g, colesterol 2mg, sodiu 261mg, carbohidrați 19g, fibre 0g, proteine 8g
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "