Crostini de porc vindecați cu mărar cu sos dulce de muștar
Rețeta Crostini de porc vindecați cu mărar cu sos dulce de muștar ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 43 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 50. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper măcinat grosier, căței de usturoi, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Halibut vindecat cu mărar cu sos de muștar, Crostini de somon cu sos de muștar-mărar, și Filet de porc la grătar cu sos de muștar-mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sare, 3 linguri de zahăr și piper într-un castron mic pentru a se amesteca.
Așezați fiecare filet de porc deasupra foii de folie de plastic. Frecați usturoiul peste filetele de porc. Bateți tot amestecul de sare peste carne de porc, acoperind Generos.
Se presara cu 3/4 cana de marar, patting pentru a adera. Înfășurați carnea de porc cu plastic.
Se pune în vasul de copt. Se răcește 6 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Îndepărtați o parte din stratul de mărar de pe filete. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie.
Așezați carnea de porc pe o foaie mare de copt. Prăjiți până când termometrul pentru carne înregistrează 150 de metri cubi f când este introdus în centrul cărnii de porc, întorcându-se după 15 minute, aproximativ 25 de minute în total. Se răcește complet carnea de porc. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 6 ore.
Se amestecă restul de 1/2 cană de zahăr și oțet într-un castron mic până se dizolvă zahărul.
Bateți în muștar. Se amestecă restul de 2 linguri de mărar. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați până la rece. (Carnea de porc și sosul se pot face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Tăiați carnea de porc transversal în felii foarte subțiri. Aranjați carnea de porc deasupra feliilor de baghetă. Puneți niște sos de mărar deasupra fiecăruia. Aranjați pe platou și serviți.