Crostini de porc cu coajă de Pecan cu sos Balsamic de căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Crostini de porc cu coajă de Pecan cu sos Balsamic de căpșuni. Acest hor d ' oeuvre are 87 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, fulgi de piper măcinat, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 122 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Ziua Mamei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Filet de porc cu crustă de ardei cu sos balsamic de căpșuni, Pecan-Crusted filet de porc Pinwheels cu sos de muștar Carolina, și Filet De Porc Cu Crustă De Pecan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu rezistentă. Ungeți ușor folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-un vas superficial, combinați nucile pecan, pesmetul, zahărul brun, sarea, piperul și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Umăr
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Într-un vas separat de mică adâncime, bateți ușor ouăle. Înmuiați filetele în ouă pentru a acoperi. Dragați-le în amestecul de nuci pecan, acoperind complet filetele. Aranjați-le pe foaia de copt pregătită și coaceți până când un termometru cu citire instantanee introdus în porțiunea cea mai groasă înregistrează 155 de grade F, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Scoateți filetele din cuptor pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Tăiați în felii groase de 1/4 inch.
6
Răspândiți Brânză Cremă De Ierburi
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Se întinde uniform pe rondele de pâine. Acoperiți fiecare cu rucola. Puneți 1 felie de filet de porc peste rucola. Puneți aproximativ 1 lingură de sos Balsamic de căpșuni peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Piept De Pui La Rotisor
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
8
Garnisiți cu cimbru proaspăt, dacă doriți, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
9
Într-un castron mic, combinați cremă de brânză, maioneză, cimbru și arpagic. Acoperiți și dați-l la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Într-o cratiță medie, combinați căpșunile, zahărul și oțetul. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Într-un castron mic combinați amidonul de porumb și bulionul de pui, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați-l la amestecul de căpșuni, amestecând pentru a combina. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Se fierbe timp de 1 minut, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
13
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Acoperiți și dați-l la frigider până când este gata de utilizare.
Crostini poate fi asociat cu vin spumant, Chianti și Verdicchio. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ballatore Rosso Red Spumante cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8,20%