Crostini de pere și salvie caramelizate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați crostini de pere și salvie caramelizate. Această rețetă servește 16. O porție conține 75 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Crostini cu ceapă balsamică caramelizată, brânză topită și salvie, Salvie și unt brun de șalotă caramelizată pe biscuiți de dovleac și salvie, și Crostini de ficat de pui și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți 3 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pere și sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand perele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Între timp, tăiați bagheta în 16 felii (1/4 in. gros; vezi note).
Întindeți feliile cu 1 lingură rămasă. Ungeți și aranjați pe o foaie de copt într-un singur strat.
Coaceți feliile până se prăjesc bine, 10 până la 15 minute.
Când perele sunt moi, amestecați salvie și scoateți-le de pe foc. Top felii de baghetă prăjite cu amestec de pere și brânză albastră.