Crostini de ouă și hamsii
Rețeta Crostini de ou și hamsie este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 247 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, bucăți de arpagic, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crostini de hamsie cu gust de ceapă și stafide, Sparanghel proaspăt cu Crostini cu unt de hamsie, și Crostini cu Mozzarellan proaspăt și sos de hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron cu apă cu gheață și sare. Aduceți o cratiță cu apă la fiert și coborâți ouăle cu o lingură; gatiti 6 1/2 minute pentru un ou usor setat.
Transferați ouăle în apă cu gheață sărată (sarea ajută cojile să se desprindă mai ușor) și să se răcească complet, aproximativ 5 minute. Cojiți ouăle și puneți-le deoparte.
Preîncălziți broilerul cu un set de rafturi de 4 in. de la căldură.
Ungeți bagheta cu ulei și presărați sare și piper după gust. Pâine prăjită, întorcându-se o dată, până se încălzește și se rumenesc, aproximativ 5 minute. Frecați partea tăiată a pâinii cu lămâie întreagă pentru a extrage uleiurile din coajă.
Utilizați un 1 1/2-in. cutter rotund pentru a tăia 4 găuri distanțate uniform în fiecare jumătate de baghetă sau folosiți un cuțit și scoateți cu o lingură. Feliați pâinea transversal între găuri în 8 bucăți.
Tăiați ouăle în jumătate transversal și puneți un ou în fiecare gaură.
Presărați ouăle cu sare și piper.
Așezați 2 hamsii peste fiecare și presărați pătrunjel și arpagic.
* Găsiți în magazine alimentare bine aprovizionate sau pe piețele italiene sau înlocuiți hamsii obișnuite de bună calitate conservate sau borcanate pe care le-ați aruncat într-o mică vinaigretă de sherry.