Crostini De Năut
Reteta crostini de naut este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 345 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, apă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crostini de năut și mentă, Năut Pimiento Crostini, și Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Într-o tigaie medie, combinați șalotele și rozmarinul cu 2 linguri de ulei de măsline și gătiți la foc moderat până când șalotele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați nautul, apa și un vârf generos fiecare de sare și piper. Gatiti la foc moderat, zdrobind grosolan nautul, pana se incalzeste. Se amestecă oțetul și se menține cald.
Ungeți feliile de pâine pe ambele părți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Aranjați feliile pe o foaie de copt. Se fierbe pâinea la aproximativ 4 centimetri de foc timp de aproximativ 1 minut pe fiecare parte sau până când feliile sunt aurii și crocante.
Aranjați soppressata feliată și pene de fenicul în jurul marginii unui platou lung de servire.
Întindeți toasturile cu năutul cald și aranjați-le în centrul platoului.
Stropiți toasturile de naut cu ulei de măsline, presărați piper și serviți.