Crostini De Năut

Crostini De Năut
Reteta crostini de naut este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 345 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, apă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crostini de năut și mentă, Năut Pimiento Crostini, și Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Într-o tigaie medie, combinați șalotele și rozmarinul cu 2 linguri de ulei de măsline și gătiți la foc moderat până când șalotele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați nautul, apa și un vârf generos fiecare de sare și piper. Gatiti la foc moderat, zdrobind grosolan nautul, pana se incalzeste. Se amestecă oțetul și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Ungeți feliile de pâine pe ambele părți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Aranjați feliile pe o foaie de copt. Se fierbe pâinea la aproximativ 4 centimetri de foc timp de aproximativ 1 minut pe fiecare parte sau până când feliile sunt aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Aranjați soppressata feliată și pene de fenicul în jurul marginii unui platou lung de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Întindeți toasturile cu năutul cald și aranjați-le în centrul platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
6
Stropiți toasturile de naut cu ulei de măsline, presărați piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista