Crostini De Mazăre Dulce
Reteta dulce Mazăre Crostini ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 1 oră și 5 minute. Acest hor d ' oeuvre are 357 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mentă, usturoi, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Crostini De Mazăre Dulce, Crostini De Cartofi Dulci, și Crostini De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru mazărea dulce: încălziți bulionul de pui și fulgii de ardei roșu într-un mediu
cratiță la foc mediu-mare până când bulionul fierbe.
Adăugați mazărea congelată și gătiți până când mazărea este fragedă, aproximativ 5 minute.
Scurgeți mazărea într-o sită de plasă.
Așezați mazărea într-un robot de bucătărie cu mentă, sare și piper. Puree amestecul de mazăre.
Puneți piureul de mazăre într-un bol mediu și dați-l la frigider până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Între timp, pentru crostini: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați feliile de baghetă pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament într-un singur strat.
Coaceți în cuptor până la prăjit și auriu în jurul marginilor, aproximativ 10 minute. În timp ce crostini sunt încă calzi, stropiți blaturile cu ulei de măsline extravirgin. Folosind un cățel întreg de usturoi în vârful degetelor, frecați vârful crostini de câteva ori pentru a da un indiciu de usturoi.
Pentru a termina, bateți crema până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca în piureul de mazăre. Topiți fiecare dintre crostini cu aproximativ 1 lingură de piure de mazăre.
Se presară cu un pic de prosciutto tăiat cubulețe.