Crostini de ficat de pui și salvie

Crostini de ficat de pui și salvie
Ficat de pui și salvie Crostini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 269 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cățel de usturoi, piper, sare kosher grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan), Crostini di Fegatini (crostini de ficat de pui), și Crostini De Ficat De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Placă de linie cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Încălziți uleiul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați salvie feliată;saut până la crocant, aproximativ 30 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați salvie sotată pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Se adauga ceapa in aceeasi tigaie; saut pana devine auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul, ficatul tocat și 1 linguriță de salvie tocată. Se amestecă până când ficatul nu mai este roșu, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați Madeira și gătiți până când vinul s-a evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
FicatFicat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Adăugați sare și piper. Împărțiți amestecul de ficat între felii de baghetă. Se acoperă cu salvie saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
BaguetteBaguette
FicatFicat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Serviți crostini pe pat de frunze proaspete de salvie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
CrostiniCrostini
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista