Crostini De Ficat De Pui

Crostini De Ficat De Pui
Crostini de ficat de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 32 de porții cu 65 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână hamsii, ficat de pui, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan), Crostini di Fegatini (crostini de ficat de pui), și Crostini De Ficat De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ficatul de pui al oricăror tendoane și vene și puneți-le pe prosoape de hârtie să se usuce timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o tigaie mare, topiți untul în 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa tocată, salvia și rozmarinul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă hamsia tocată și caperele și se fierbe la foc mic până când ceapa se rumeneste ușor, cu aproximativ 8 minute mai mult. Răsturnați amestecul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
HamsiiHamsii
CapereCapere
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați restul de 3 linguri de ulei de măsline în tigaie. Condimentați ficatul de pui cu sare și piper, adăugați-le în tigaie și gătiți la foc mare până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți ficatul de pui timp de 1 minut mai mult. Se amestecă amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ficat De PuiFicat De Pui
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați coniacul și aprindeți-l cu grijă cu un chibrit lung. Gatiti ficatul pana cand flacarile se potolesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
7
Aruncați crenguțele de plante și răzuiți conținutul tigaiei într-un robot de bucătărie; lasa sa se raceasca usor. Se pulsează până se îngroașă, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
8
Așezați feliile de baghetă pe o foaie mare de copt și prăjiți-le timp de aproximativ 15 minute, până când sunt aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Întindeți toasturile de baghetă cu ficatul de pui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
BaguetteBaguette
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții32
Scor De Sănătate3
Revista