Crostini de Chanterelles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Crostini de Chanterelles. Această rețetă face 8 porții cu 256 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână baghetă cu aluat, sare și piper, ciuperci obișnuite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Fricassee de Chanterelles, Chanterelles Murate, și Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți galbenele, frecând ușor branhiile de ciuperci cu degetele pentru a elibera orice nisip; scurgere. Repetați dacă este necesar. Tăiați și aruncați părțile învinețite și capetele decolorate. Feliați ciupercile cu grosimea de 1/4 inch.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați ciupercile, 1 lingură de ulei de măsline, 1 linguriță de oțet și cimbru până când lichidul se evaporă și ciupercile se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, oțetul rămas și sare și piper după gust.
Între timp, periați feliile de pâine cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și așezați - le pe o foaie de copt de 14 x 17 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când este crocant și maro, aproximativ 15 minute.
Puneți bucățile de pâine prăjită în mod egal cu amestecul de ciuperci și presărați cu arpagic.