Crostini de Chanterelles

Crostini de Chanterelles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Crostini de Chanterelles. Această rețetă face 8 porții cu 256 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână baghetă cu aluat, sare și piper, ciuperci obișnuite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Fricassee de Chanterelles, Chanterelles Murate, și Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți galbenele, frecând ușor branhiile de ciuperci cu degetele pentru a elibera orice nisip; scurgere. Repetați dacă este necesar. Tăiați și aruncați părțile învinețite și capetele decolorate. Feliați ciupercile cu grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
CiuperciCiuperci
2
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați ciupercile, 1 lingură de ulei de măsline, 1 linguriță de oțet și cimbru până când lichidul se evaporă și ciupercile se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, oțetul rămas și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
4
Între timp, periați feliile de pâine cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și așezați - le pe o foaie de copt de 14 x 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți într-un cuptor de 350 până când este crocant și maro, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Puneți bucățile de pâine prăjită în mod egal cu amestecul de ciuperci și presărați cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ArpagicArpagic
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista