Crostini de ceapă și fenicul caramelizat

Crostini de ceapă și fenicul caramelizat
Crostini de ceapă și fenicul caramelizat este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 12 porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica bagheta, sare și piper, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Crostini cu gem de ceapă caramelizat, Crostini De Ceapă Și Mere Caramelizate, și Crostini cu ceapă caramelizată și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu 2 lingurițe. ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați fenicul și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul începe să se rumenească, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Se toarnă vin, se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se gătește, amestecând ocazional, până se rumenesc și se moale, cu 8 până la 10 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Periați ambele părți ale feliilor de baghetă cu 3 linguri rămase. ulei de măsline și așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți până când marginile sunt aurii, 6 până la 8 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Lingură 1 lingură generoasă. de topping pe fiecare felie de baghetă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
8
Garnisiți cu frunze de fenicul rezervate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
DificultateGreu
Gata În57 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista