Crostini de ceapă și fenicul caramelizat
Crostini de ceapă și fenicul caramelizat este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 12 porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica bagheta, sare și piper, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Crostini cu gem de ceapă caramelizat, Crostini De Ceapă Și Mere Caramelizate, și Crostini cu ceapă caramelizată și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu 2 lingurițe. ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați fenicul și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul începe să se rumenească, 20 până la 25 de minute.
Se toarnă vin, se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se gătește, amestecând ocazional, până se rumenesc și se moale, cu 8 până la 10 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Periați ambele părți ale feliilor de baghetă cu 3 linguri rămase. ulei de măsline și așezați pe o foaie de copt.
Coaceți până când marginile sunt aurii, 6 până la 8 minute pe fiecare parte.
Lingură 1 lingură generoasă. de topping pe fiecare felie de baghetă prăjită.
Garnisiți cu frunze de fenicul rezervate, dacă doriți.