Crostini de cartofi dulci cu brânză de capră și Salsa de struguri

Crostini de cartofi dulci cu brânză de capră și Salsa de struguri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 10 porții cu 277 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartofi prăjiți tăiați cu vafe, brânză de capră, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați crostini de struguri prăjiți cu brânză de capră și waluts, Crostini de brânză de capră cu Salsa de sfeclă de pepene verde, și Crostini cu brânză de capră cu Salsa de cimbru de afine și piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Coaceți cartofii într-un singur strat pe o foaie de copt ușor unsă 12 minute; întoarceți cartofii și coaceți încă 5 până la 7 minute sau până când sunt crocante și ușor rumenite.
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă 10 minute.
Între timp, amestecați împreună jeleu de piper și suc de lămâie într-un castron mic; amestecați strugurii și următoarele 3 ingrediente.
Aranjați cartofii pe un platou de servire; se presară cu brânză de capră. Se acoperă cu amestec de struguri, folosind o lingură cu fante.