Crostini cu usturoi și brânză
Reteta de usturoi și brânză Crostini este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 12 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 443 de fani. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, pătrunjelul cu frunze plate, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crostini de usturoi cu cremă de brânză, afine și ceapă, Supă de brânză de bere cu unt de usturoi Crostini, și Crostini de castraveți cu usturoi și cremă de brânză de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Aranjați feliile de pâine în 1 strat pe o foaie mare de copt și periați blaturile cu 3 linguri de ulei.
Se amestecă împreună uleiul de lingură rămas, brânza, usturoiul, 1/4 linguriță sare kosher și 1/4 linguriță piper într-un castron mic.
Presărați fiecare felie cu aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză, îngrămădindu-l ușor.
Coaceți până când toppingul începe să se topească, 6 până la 8 minute.
Se presară pătrunjel și sare kosher după gust.
Amestecul de brânză poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit.