Crostini Cu Sparanghel Trufat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați sparanghelul Trufat Crostini. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 72 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sulițe de sparanghel, piper, brânză manchego și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Încercați Sparanghel Trufat Cu Parmezan Și Ouă, Sparanghel, Brie Și Șuncă Crostini #SundaySupper, și Sparanghel, Brie Și Șuncă De Parma Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați feliile de baghetă într-un singur strat pe o foaie mare de copt; se fierbe 1 minut sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor; întoarceți și fierbeți 1 minut sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor; se răcește pe tigaie.
Umpleți o tigaie mare cu apă la o adâncime de 1 inch; aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați sparanghel; gatiti 2 minute sau pana cand sunt crocante.
Scurgeți și scufundați sparanghelul în apă cu gheață; scurgere. Tăiați sparanghelul pentru a măsura 2 căni.
Așezați sparanghelul tocat într-un bol.
Adăugați ulei, sare și piper; aruncați bine pentru a acoperi.
Topiți fiecare felie de pâine cu 1 lingură rotunjită amestec de sparanghel; așezați pe o foaie de copt.
Presărați brânza uniform peste crostini. Se fierbe 1 minut sau până când brânza se topește și începe să se topească.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto