Crostini cu Olivada verde picant
Crostini cu Olivada verde picant ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 70 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pastă de hamsii, baghetă cu diagonală groasă de pâine franceză, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui fript cu Olivada picantă cu ierburi, Salată De Paste Cu Roșii Cherry Și Olivada Verde, și Zeita Verde Crostini.
Instrucțiuni
Tăiați fin primele 6 ingrediente în procesor. Se amestecă în 5 linguri de ulei.
Transferați în castron mic. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Aranjați felii de pâine pe o foaie mare de copt.
Periați cu 2 linguri de ulei.
Coaceți până când sunt crocante și aurii, aproximativ 13 minute. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Întindeți amestecul de măsline pe pâine prăjită.
Se presară măsline Kalamata și se servește.