Crostini cu măsline și Feta răspândită
Crostini cu măsline și răspândirea Feta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați măsline kalamatan, cremă de brânză, roșii ambalate în ulei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare sunt Crostini cu răspândirea feta-Chile, Fava Bean Pure cu măsline vindecate cu ulei, feta franceză și Crostini, și Crostini Spread.
Instrucțiuni
Pentru crostini, înghețați parțial pâinea.
Tăiați pâinea în patruzeci de felii groase de 1/4 inci; aranjați pe foi de prăjituri.
Scurgeți roșiile, rezervând ulei. Periați ușor o parte a fiecărei felii cu puțin ulei.
Coaceți într-un cuptor de 300 grade F timp de 6 minute. Întoarceți feliile; coaceți încă 6 minute sau până se rumenesc.
Se toacă fin roșiile. Se amestecă măslinele și usturoiul. Pune deoparte. Bateți crema de brânză într-un bol mic de amestecare până se înmoaie. Bateți în feta și lapte până se omogenizează.
Întindeți amestecul feta pe partea unsă a crostini. Sus, cu o păpușă mică de amestec de roșii.
Garnisiți crostini cu busuioc mărunțit.