Crostini cu brânză de sfeclă și capră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 679 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Dacă aveți la îndemână baghetă, oțet balsamic, pătrunjel proaspăt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Crostini de sfeclă prăjită și brânză de capră, Crostini de brânză de capră cu Salsa de sfeclă de pepene verde, și Rețetă De Sfeclă Balsamică Și Brânză De Capră Crostini.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați 3 linguri de ulei și următoarele 4 ingrediente într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Stropiți peste sfeclă și amestecați ușor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
4
Periați restul de 2 linguri de ulei de măsline pe felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Baguette
5
Coaceți 5 până la 7 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Întindeți felii de baghetă prăjite cu brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Baguette
Ardei Arbol
7
Scoateți sfecla rezervată din marinată cu o lingură cu fante și aranjați peste brânza de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Marinada
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
8
Se presară cu nuci; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
9
*Dacă nu găsiți sfeclă gătită, tăiați verdeața și capetele rădăcinilor din 8 uncii de sfeclă proaspătă. Frecați bine, înfășurați fiecare în folie de aluminiu și coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până se înmoaie; rece. Desfaceți, îndepărtați pielea și cubul.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.