Crostini cu brânză de sfeclă și capră

Crostini cu brânză de sfeclă și capră
Crostini cu brânză de sfeclă și capră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 679 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Dacă aveți la îndemână baghetă, oțet balsamic, pătrunjel proaspăt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Crostini de sfeclă prăjită și brânză de capră, Crostini de brânză de capră cu Salsa de sfeclă de pepene verde, și Rețetă De Sfeclă Balsamică Și Brânză De Capră Crostini.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 3 linguri de ulei și următoarele 4 ingrediente într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți peste sfeclă și amestecați ușor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
4
Periați restul de 2 linguri de ulei de măsline pe felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BaguetteBaguette
5
Coaceți 5 până la 7 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți felii de baghetă prăjite cu brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
BaguetteBaguette
Ardei ArbolArdei Arbol
7
Scoateți sfecla rezervată din marinată cu o lingură cu fante și aranjați peste brânza de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
MarinadaMarinada
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
8
Se presară cu nuci; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
9
*Dacă nu găsiți sfeclă gătită, tăiați verdeața și capetele rădăcinilor din 8 uncii de sfeclă proaspătă. Frecați bine, înfășurați fiecare în folie de aluminiu și coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până se înmoaie; rece. Desfaceți, îndepărtați pielea și cubul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate35
Revista