Crostini cu brânză de capră cu marmeladă de portocale și piper negru

Crostini cu brânză de capră cu marmeladă de portocale și piper negru
Brânză de capră Crostini cu sânge portocaliu și marmeladă de piper negru necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 170 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper măcinat grosier, miere, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Crostini Cu Brânză De Capră Cu Marmeladă De Portocale Și Piper Negru, Crostini Cu Brânză De Capră Cu Marmeladă De Portocale Și Piper Negru, și Crostini cu brânză de capră cu marmeladă de portocale și piper negru.

Instrucțiuni

1
Puneți brânza de capră într-un castron mic. Radeți fin 1 linguriță de coajă din 1 portocală de sânge; se amestecă coaja în brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
Brânză De CaprăBrânză De Capră
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja (numai partea portocalie) în fâșii din cele 3 portocale rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Tăiați coaja în bucăți de 1/8 până la 1/4 inch și puneți-o într-o cratiță medie. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați miezul alb din toate cele 4 portocale. Lucrând peste un alt castron mic pentru a prinde sucuri, tăiați între membranele portocalii pentru a elibera segmente. Strângeți orice suc rămas din membrane în castron. Aruncați membranele. Tăiați gros segmente de portocale și adăugați în cratiță împreună cu orice sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
BolBol
4
Adăugați sucuri din castron în cratiță. Se amestecă miere și 1/4 linguriță piper negru măcinat grosier. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește descoperit până se îngroașă și se reduce la 1/2 cană, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute. Mișto. Condimentați cu mai mult piper negru măcinat după gust și cu suc proaspăt de lămâie, dacă doriți. Faceți înainte: brânza și marmelada pot fi făcute cu 1 zi înainte; acoperiți separat și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de a asambla crostini. Top felii de baghetă prăjite cu brânză de capră, apoi marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MarmeladăMarmeladă
BaguetteBaguette
CrostiniCrostini
BrânzăBrânză
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Așezați crostini pe platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
1
Pentru a tăia cu ușurință o portocală de sânge, puneți fructele decojite la congelator pentru câteva minute, până când se întărește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
FructeFructe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista