Crostini Cu Brânză Albastră De Nuc

Crostini Cu Brânză Albastră De Nuc
Crostini cu brânză albastră de nuc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 416 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână migdale, struguri, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Salată frisincrode cu brânză albastră, nuc și Crostini de afine, Brânză Albastră Și Crostini De Smochine, și Brânză Albastră Și Gem De Smochine Crostini.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună uleiul și usturoiul; periați uniform pe feliile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Așezați pâinea pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se coace la 350 timp de 10 minute sau până se prăjește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Se amestecă împreună cremă de brânză, brânză albastră și frișcă până se omogenizează. Se amestecă 1/2 cană de nuci; pliați ușor strugurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
StruguriStruguri
5
Formați amestecul de brânză în jurnal de 1 (9 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Rulați jurnalul în restul de 1/2 cană de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Se servește cu crostini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
8
* 4 uncii port vin brânză, maruntita, poate fi înlocuit cu brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
PortPort
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Notă: pentru a prăji nucile, întindeți-le pe o foaie de copt și coaceți la 350, amestecând ocazional, 5 până la 10 minute sau până când sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista