Crostini

Crostini
Rețeta Crostini ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 15 minute. Acest hor d ' oeuvre are 57 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, maioneza adevărată, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan), Crostini di Fegatini (crostini de ficat de pui), și Crostini Mixte: Crostini Misti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă maiaua, brânza și ceapa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
MaionezăMaioneză
3
Se întinde pe biscuiți; așezați într-un singur strat pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 4 până la 5 min. sau până când amestecul de mayo este Bulbuc și maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista