Crostini
Rețeta Crostini Crostini ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 16 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 180. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crupe, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan), Crostini di Fegatini (crostini de ficat de pui), și Crostini Mixte: Crostini Misti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Cerneti impreuna primele 4 ingrediente intr-un bol.
Bateți împreună laptele și următoarele 2 ingrediente într-un alt bol; se adaugă la amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Bateți în grâu. Lingură în tigăi de briose Unse cu 12 căni (1 lingură. pe cană).
Coaceți, în loturi, la 425 timp de 12 până la 15 minute sau până când crostini este auriu. Scoateți imediat din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește 30 de minute. Reduceți cuptorul la 37
Între timp, pregătiți mere și ceapă caramelizate.
Așezați crostini pe o foaie de copt. Completați fiecare cu 1 linguriță. Mere caramelizate și ceapă; se presară cu brânză.
Coaceți la 375 timp de 8 minute sau până când brânza este topită.
Se presară cu cimbru; serviți imediat.