Crostata De Vișine
Crostata de vișine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 259 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Un amestec de unt, apă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pizza cu cireșe Crostata Dolce (plăcintă cu Ricotta cu cireșe) cu sos de cireșe Port, Cherry Crostata, și Crostata De Cireșe-Migdale-Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună untul și 1/3 cană de zahăr cu un mixer electric la viteză medie până la palid și pufos, aproximativ 3 minute. Rezervați 1 lingură de ou bătut, răcit, pentru spălarea ouălor și bateți oul rămas în amestecul de unt, apoi adăugați vanilie, bătând bine. Reduceți viteza la minim și amestecați în făină, sare și coajă până când amestecul formează doar un aluat.
Înjumătățiți aluatul și formați fiecare jumătate într - un disc de 5 până la 6 inci. Înfășurați discurile în folie de plastic și răciți până când sunt ferme, cel puțin 30 de minute.
Încălziți untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați cireșe proaspete sau congelate cu orice sucuri și zahăr și fierbeți, amestecând, până când zahărul este dizolvat. (Cireșele vor emana sucuri.) Continuați să fierbeți până când cireșele sunt fragede, dar nu se destramă, aproximativ 8 minute. Se amestecă împreună apă și amidon de porumb pentru a forma o pastă groasă, apoi se amestecă în umplutură la foc mic și se fierbe, amestecând frecvent, 2 minute. Se răcește rapid umplutura răspândind-o într-o tigaie superficială și se răcește până la călduță, aproximativ 15 minute.
Întindeți 1 bucată de aluat (păstrați bucata rămasă răcită) între 2 foi de hârtie de ceară într-o rundă de 12 inci.
Scoateți foaia superioară de hârtie și inversați aluatul în tigaie. Tăiați consola la 1/2 inch și pliați spre interior, apoi apăsați pe partea laterală a tigaiei pentru a întări marginea. Răciți coaja de tartă.
Întindeți aluatul rămas în același mod și îndepărtați foaia superioară de hârtie, apoi tăiați aluatul în benzi de 10 (lățime de 1 inch) și glisați aluatul, încă pe hârtie de ceară, pe o foaie de copt. Răciți fâșiile până când sunt ferme, aproximativ 5 minute.
Puneți o foaie mare de copt căptușită cu folie în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Răspândiți umplutura în coajă de tartă răcită și aranjați 5 benzi la 1 inch distanță peste umplutură, apăsând capetele pe marginea cojii de tartă. Aranjați restul de 5 benzi la o distanță de 1 inch în diagonală pe primele benzi pentru a forma o rețea cu spații în formă de diamant. Tăiați marginile tuturor benzilor la același nivel cu marginea tigaiei.
Periați blatul cu zăbrele cu ou bătut rezervat și presărați crostata cu zahărul rămas.
Coaceți crostata în tigaie pe foaia de copt în cuptor până când patiseria este aurie și umplutura clocotește, aproximativ 1 oră. (Dacă zăbrele și marginile arată prea maro după 30 de minute, acoperiți ușor cu folie.) Răciți crostata complet în tigaie pe un raft, 1 1/2 până la 2 ore, pentru a permite sucurilor să se îngroașe.
* Crostata este cea mai bună zi în care este făcută, dar poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită cu folie, la temperatura camerei.