Crostata de pere și mure

Crostata de pere și mure
Dacă aveți în jur 50 minute pentru a petrece în bucătărie, Pear & blackberry crostata ar putea fi un minunat fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 331 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 276 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie cu coajă scurtă, conserve de mure, mure și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Rețete similare sunt Blackberry Cardamom Crostata, Gem de mure și crostata de căpșuni, și Crostata rustică de nectarină și mure cu crustă de făină de porumb.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 și puneți o tavă de copt în cuptor pentru a preîncălzi. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți două treimi din patiserie pe un disc gros de 5 mm și folosiți-o pentru a alinia o formă de plăcintă de 23 cm, lăsând orice exces de patiserie să depășească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Întindeți conserva pe baza de patiserie, apoi acoperiți cu murele și perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
3
Întindeți restul de patiserie pe o suprafață ușor făinată până la 5 mm grosime. Folosind o roată de ravioli canelate, tăiați aluatul în benzi de 12 x 23cm. Pentru a zăbrele patiseria, așezați o bandă de patiserie orizontal deasupra plăcintei, apoi așezați o bandă verticală, repetând pentru a crea un model țesut. Pentru un topping mai ușor, aranjați pur și simplu jumătate din benzi la intervale de 2 cm peste partea superioară a plăcintei. Repetați transversal cu benzile rămase. Sigilați și tăiați orice exces de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Așezați crostata pe tava fierbinte de copt de pe raftul de jos și coaceți timp de 40 de minute. Se lasă deoparte timp de 15 minute să se răcească, apoi se pudrează cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Crostata. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista