Crostata de mere cu ghimbir cristalizat
Nevoie de o desert vegetarian? Crostata de mere cu ghimbir cristalizat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 211 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină de toate scopurile, suc de lămâie, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Cu Crustă De Ghimbir Cristalizată, Apple Crisp cu ghimbir cristalizat, și Sos Crockpot de mere și afine cu portocale și ghimbir cristalizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor; amestecați 5 secunde.
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, tăiați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 425 F.
Combinați merele, 3 linguri de zahăr, ghimbirul cristalizat și sucul de lămâie într-un castron mare; aruncați ușor pentru a amesteca.
Intindeti aluatul pe foaie mare de hârtie pergament la 14 inch rotund.
Transferați pergamentul cu aluat pe o foaie mare de copt. Aranjați 3/4 din amestecul de mere în centrul aluatului, îngrămădind doar ușor, formând un cerc cu diametrul de 8 inci și lăsând o margine simplă de 3 inci. Suprapuneți feliile de mere rămase în cercuri concentrice deasupra stratului de mere. Îndoiți marginea simplă a crustei peste mere, lăsând merele expuse în centru. Îndoiți ușor și prindeți marginea aluatului pentru a sigila orice fisuri.
Presărați merele cu 1 lingură de zahăr, apoi punctați merele cu unt.
Ungeți crusta cu lapte și presărați cu restul de 1 lingură de zahăr.
Coaceți crostata până când crusta se rumeneste și merele sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Periați merele cu conserve calde de caise. Se răcește pe foaia de copt 15 minute. Glisați cuțitul lung sub crostata pentru a slăbi. (Se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea pe foaie la temperatura camerei. Reîncălziți în cuptorul 425 F cu 5 minute înainte de servire.)
Se servește cald cu înghețată de vanilie sau frișcă îndulcită, după dorință.