Crostata de mere cu ghimbir cristalizat

Crostata de mere cu ghimbir cristalizat
Nevoie de o desert vegetarian? Crostata de mere cu ghimbir cristalizat ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 211 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină de toate scopurile, suc de lămâie, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Cu Crustă De Ghimbir Cristalizată, Apple Crisp cu ghimbir cristalizat, și Sos Crockpot de mere și afine cu portocale și ghimbir cristalizat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor; amestecați 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, tăiați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați merele, 3 linguri de zahăr, ghimbirul cristalizat și sucul de lămâie într-un castron mare; aruncați ușor pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Intindeti aluatul pe foaie mare de hârtie pergament la 14 inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Transferați pergamentul cu aluat pe o foaie mare de copt. Aranjați 3/4 din amestecul de mere în centrul aluatului, îngrămădind doar ușor, formând un cerc cu diametrul de 8 inci și lăsând o margine simplă de 3 inci. Suprapuneți feliile de mere rămase în cercuri concentrice deasupra stratului de mere. Îndoiți marginea simplă a crustei peste mere, lăsând merele expuse în centru. Îndoiți ușor și prindeți marginea aluatului pentru a sigila orice fisuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Presărați merele cu 1 lingură de zahăr, apoi punctați merele cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Ungeți crusta cu lapte și presărați cu restul de 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
7
Coaceți crostata până când crusta se rumeneste și merele sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Periați merele cu conserve calde de caise. Se răcește pe foaia de copt 15 minute. Glisați cuțitul lung sub crostata pentru a slăbi. (Se poate face cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Lăsați să stea pe foaie la temperatura camerei. Reîncălziți în cuptorul 425 F cu 5 minute înainte de servire.)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Se servește cald cu înghețată de vanilie sau frișcă îndulcită, după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista