Dovleac caramelizat Crostatan este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 591 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, zahăr pudră, apă cu gheață și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Crostata de dovleac și ricotta, Semințe De Dovleac Caramelizate, și Plăcintă cu dovleac și Pecan caramelizat.
Instrucțiuni
1
Congelați 1 cană de unt 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
2
Făină pulsată, 1/4 cană zahăr superfin și sare într-un robot de bucătărie de 2 sau 3 ori sau până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați unt; puls de 15 ori sau până când amestecul este sfărâmicios. Cu procesorul în funcțiune, adăugați 1/4 cană de apă cu gheață prin jgheabul alimentar. Procesați 10 secunde sau doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Unt
4
Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de aluminiu; formați într-o rundă de 7 inci. Acoperiți bine și răciți cel puțin 1 oră sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Așezați jumătățile de dovleac, tăiate cu fața în jos, într-o tigaie mare, superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 500 timp de 20 până la 25 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor și răciți la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți pulpa, rezervând 6 căni.
9
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie grea; adăugați 2 căni de zahăr și gătiți la foc mic, amestecând continuu, până când zahărul se topește și capătă o culoare auriu intens. Se amestecă cu grijă pulpa de dovleac (amestecul se va aglomera, dar va deveni neted odată cu gătirea ulterioară); gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul este neted. Se amestecă amestecul într-un castron; se răcește 1 oră sau până se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
10
Rulați aluatul într-un oval de 18 pe 15 inci pe o suprafață făinoasă; transferați cu grijă pe o foaie de copt (aluatul este foarte fraged). Puneți amestecul de dovleac peste aluat, lăsând o margine de 2 inci. Ridicați ușor de frontieră, și Ori peste umplere, pliere aluat după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Coaceți la 450 timp de 18 până la 22 de minute sau până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Presărați tarta caldă cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
13
Se servește cu sos de Caramel, Nanci Courtney ' s crem Anglaise și frișcă.