Croque Madame Sandwich

Croque Madame Sandwich
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Croque Madame Sandwich. Această rețetă servește 4 și costă 5,43 USD pe porție. O porție conține 1371 calorii, 69G de proteine, și 86G de grăsime. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți frunze de dafin, lapte, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Croque-Madame, sos Mornay (șuncă la grătar și brânză Sandwich cu un ou prăjit și sos Mornay), Croque Madame, și Croque madame pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Faceți sosul bechamel: într-o cratiță mică, topiți 1 uncie de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Bateti în făină și se fierbe, amestecand constant, până când mirosiți făină și unt de gătit, 2-3 minute. Nu lăsați-o să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați laptele și frunza de dafin și gătiți, amestecând din când în când, până când amestecul se îngroașă ca o supă, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Scoateți frunza de dafin și amestecați parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Transferați într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Aranjați 4 felii de pâine pe o suprafață plană. Topiți fiecare cu 2 până la 3 felii de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Amestecați jumătate din brânza Gruyere și sosul bechamel. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Întindeți puțin din sos deasupra șuncii și acoperiți fiecare cu o altă felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
10
Încălziți o tigaie mare din fontă și, când este fierbinte, adăugați jumătate din untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați 2 sandvișuri și rumeniți pe o parte, 2 minute. Porniți cealaltă parte și rumeniți încă 2 minute.
12
Transferați pe o foaie de copt și repetați cu untul și sandvișurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Întindeți bechamelul rămas deasupra sandvișurilor și acoperiți cu cealaltă jumătate a brânzei Gruyere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Ștergeți orice firimituri din tigaia din fontă și pulverizați cu spray antiaderent. Crăpați 4 ouă în tigaie, lăsând puțin spațiu între fiecare. (Alternativ, prăjiți 2 la un moment dat). În timp ce ouăle se prăjesc, așezați sandvișurile sub broiler și fierbeți până când blatul devine maro auriu, 1 până la 2 minute. Condimentează ouăle cu sare și acoperă fiecare sandviș cu un ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista