Croque Madame Sandwich
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Croque Madame Sandwich. Această rețetă servește 4 și costă 5,43 USD pe porție. O porție conține 1371 calorii, 69G de proteine, și 86G de grăsime. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți frunze de dafin, lapte, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Croque-Madame, sos Mornay (șuncă la grătar și brânză Sandwich cu un ou prăjit și sos Mornay), Croque Madame, și Croque madame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți sosul bechamel: într-o cratiță mică, topiți 1 uncie de unt la foc mediu.
Bateti în făină și se fierbe, amestecand constant, până când mirosiți făină și unt de gătit, 2-3 minute. Nu lăsați-o să se rumenească.
Adăugați laptele și frunza de dafin și gătiți, amestecând din când în când, până când amestecul se îngroașă ca o supă, 10 până la 12 minute.
Scoateți frunza de dafin și amestecați parmezanul.
Transferați într-un castron pentru a se răci.
Aranjați 4 felii de pâine pe o suprafață plană. Topiți fiecare cu 2 până la 3 felii de șuncă.
Amestecați jumătate din brânza Gruyere și sosul bechamel. Gust pentru condimente.
Întindeți puțin din sos deasupra șuncii și acoperiți fiecare cu o altă felie de pâine.
Încălziți o tigaie mare din fontă și, când este fierbinte, adăugați jumătate din untul rămas.
Adăugați 2 sandvișuri și rumeniți pe o parte, 2 minute. Porniți cealaltă parte și rumeniți încă 2 minute.
Transferați pe o foaie de copt și repetați cu untul și sandvișurile rămase.
Întindeți bechamelul rămas deasupra sandvișurilor și acoperiți cu cealaltă jumătate a brânzei Gruyere.
Ștergeți orice firimituri din tigaia din fontă și pulverizați cu spray antiaderent. Crăpați 4 ouă în tigaie, lăsând puțin spațiu între fiecare. (Alternativ, prăjiți 2 la un moment dat). În timp ce ouăle se prăjesc, așezați sandvișurile sub broiler și fierbeți până când blatul devine maro auriu, 1 până la 2 minute. Condimentează ouăle cu sare și acoperă fiecare sandviș cu un ou prăjit.