Croque Madame
Croque Madame ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 771 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, șuncă deli, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara proaspata ai putea urma acest curs principal cu Afine ciocolată albă pâine rapidă Se amestecă într-un borcan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Croque-Madame, Croque Madame, și Croque Madame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un vas mic de sos la foc mediu și topiți 2 linguri de unt în el.
Bateți într-o lingură rotunjită de făină și gătiți aproximativ 1 minut.
Bateti în lapte și se aduce la un balon, apoi picătură de căldură la cel mai mic. Condimentează sosul cu sare, piper, nucșoară și Dijon. Când sosul acoperă spatele unei linguri, opriți focul.
Încălziți 1 lingură de unt în fiecare dintre cele 2 skillete antiaderente medii, ambele la foc mic mediu. Când untul se topește, adăugați 2 ouă mari în prima tigaie, păstrând albii separați unul de celălalt. La a doua tigaie se adaugă 2 felii de pâine și se prăjește ușor pe prima parte, apoi se întoarce pâinea. Top transformat pâine din belșug cu sos și 2 felii de șuncă și brânză elvețiană pe fiecare felie de pâine. Folosiți o spatulă pentru a transfera ouăle pe vârfurile sandvișurilor deschise. Acoperiți tigaia cu folie și opriți focul.
Lăsați tigaia să stea 5 minute pentru a topi brânza și a seta sosul și ouăle.
Top sandwich-uri cu ierburi tocate sau ierburi de alegere și servi. Puneți orice sos rămas peste ouă înainte de a garnisi.