Croque Lui
Croque lui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 883 calorii, 39G de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,72 USD pe porție. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de unt, lapte, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Încercați Croque Monsieur, Croque-Monsieur, și Croque madame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie cu fața înaltă la foc mediu.
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc și crocante, aproximativ 15 minute.
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și rezervați-o pentru utilizare ulterioară. Rezervați grăsimea de slănină în tigaie și adăugați unt dacă este necesar pentru a egala un total de 6 linguri de grăsime.
În aceeași tigaie la foc mediu, adăugați făina și bateți până la blond, 2 până la 3 minute. Se amestecă încet laptele până se combină.
Adăugați niște nucșoară și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Bateți în Roquefort până când este mai neted și condimentați cu sare și piper negru.
Pentru sandwich: Preîncălziți broilerul cu un suport pe raftul din mijloc și încălziți o tigaie mare antiaderentă sau o tavă la foc mediu.
Întindeți puțin unt pe o parte a fiecărei felii de pâine și așezați untul cu fața în jos pe tigaia fierbinte timp de 1 minut. Topiți fiecare felie de pâine cu un strat de Comte și acoperiți cu un bol inversat pentru a topi brânza, aproximativ 2 minute. Odată ce brânza este bulbucată și topită, așezați un strat de slănină crocantă pe jumătate din felii. Închideți sandvișurile cu feliile de pâine rămase și transferați pe o foaie de copt. Se acoperă cu sosul Funky Mornay și se fierbe până se rumenesc în pete.
Garnisiți cu ardei roșu zdrobit și arpagic tocat.