Crochetă De Pește Cajun

Crochetă De Pește Cajun
Crocheta de pește Cajun necesită în jur 29 minute de la început până la sfârșit. Pentru $14.85 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 96G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 1150 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. Dacă aveți maioneză, suc de lămâie, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Pește Înnegrit Cajun, File De Pește Cajun, și Tacos De Pește Cajun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron nu prea adânc, amestecați făina, făina de porumb, condimentul cajun, sarea și piperul. Într-un alt castron nu prea adânc, amestecați maioneza, mărarul și sucul de lămâie (puneți deoparte 1/4 cană din această maioneză pentru mai târziu).Înmuiați fileurile de pește în amestecul de maioneză, apoi în amestecul de făină răsturnându-le pentru a acoperi bine. Puneți fileurile de pește pe o foaie de copt unsă.Gatiti intr-un cuptor preincalzit de 450 F timp de aproximativ 10 minute sau pana cand crochetele sunt aurii. Continuați să gătiți sub broiler timp de aproximativ 4 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De PeșteFile De Pește
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Serviți cu amestecul de maioneză pe care l-ați pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateNormal
Gata În29 m.
Porții1
Scor De Sănătate53
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista