Crochete Spaniole

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Croquetele spaniole. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. O porție conține 842 calorii, 38g de proteine, și 68G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, pesmet, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 8 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Crochete de Jamon (Crochete de șuncă spaniolă), Crochete Manchego și șuncă, și Croquetas de pollo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o fontă sau o tigaie grea, încălziți 1/4 cană de unt.
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă, aproximativ cinci minute.
Adăugați 2 linguri pline de făină integrală de grâu amestecând constant până se rumenesc.
Adăugați 1/2-3/4 cană de lapte integral și amestecați continuu până când sosul s-a îngroșat și s-a redus.
Adăugați încă 1/2-3/4 cană de lapte integral, un vârf de nucșoară măcinată și 1 linguriță sare de mare. Continuați să amestecați și adăugați 2 căni de carne sau pește mărunțit. Faceți un sos gros de bchamel care înseamnă pur și simplu lapte îngroșat cu făină și unt. Ar trebui să fie suficient de gros încât sosul să se îndepărteze ușor de fundul tigaiei. Acest lucru este foarte important, deoarece vom modela sosul bechamel pentru a ne face croquetele.Odată ce amestecul s-a îngroșat, puneți-l într-un castron și dați-l la frigider timp de cel puțin 3 ore sau de preferință peste noapte.După ce amestecul s-a odihnit și s-a răcit, rulați o formă de cilindru cu mâinile. Sfat: dacă amestecul se lipeste de mâini, umeziți-le cu apă.
Rotiți cilindrul în ouă, apoi în pesmet. Puneți deoparte și repetați cu amestecul rămas. În acest moment puteți îngheța crochetele pe o foaie de prăjituri sau o piatră de copt și le puteți prăji mai târziu.Prăjiți croquetele în ulei de măsline extravirgin până se rumenesc pe toate părțile. Aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.