Crochete de cartofi cu Alioli de șofran
Crochete de cartofi cu șofran Alioli ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 90 de calorii. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Crochete de cartofi, sunca si ardei Piquillo, Crochete Spaniole, și Croquetas de pollo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch. Acoperiți cu apă rece sărată cu 1 inch într-o cratiță de 2 litri, apoi fierbeți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Se scurge într-o strecurătoare. Forțați cartofii prin ricer într-un castron mediu și răciți.
Bateți ușor 1 ou într-un castron mic cu o furculiță.
Adăugați la cartofii răciți împreună cu ierburi, unt, sare și piper și amestecați doar până se combină.
Puneți linguri de amestec de cartofi pe o tavă, apoi rotiți ușor fiecare într-o bilă între palmele mâinilor și reveniți la tavă.
Bateți ușor restul de 2 ouă într-un castron mic și dați deoparte.
Întindeți făina într-un bol puțin adânc, apoi întindeți firimiturile de pâine într-un alt bol puțin adânc.
Lucrând în 4 loturi (de 6 sau 7), Rulați bile în făină pentru a acoperi, scuturând ușor excesul de făină. Înmuiați bilele în ou, întorcându-vă pentru a acoperi și lăsând excesul să picure, apoi rulați în pesmet și reveniți la tavă. Rece, acoperit, 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Încălziți uleiul de 1 1/2 inci într-o oală de 3 litri până când înregistrează 360 F pe termometru. Lucrând în 4 loturi, prăjiți crochetele, rotind dacă este necesar, până se rumenesc, aproximativ 1 1/2 minute pe lot.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi transferați într-o tigaie și păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți croquetele rămase. (Ulei de retur la 360 cm. f între loturi.)