Crochete crocante de somon cu sos Remoulade

Crochete crocante de somon cu sos Remoulade
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați crochete crocante de somon cu sos Remoulade. Această rețetă face 4 porții cu 660 calorii, 19g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână somon, Ulei de canolan, scallion și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Crochete crocante de somon cu sos Remoulade, Crochete de somon cu sos R. M. Mulade, și Somon crocant la cuptor cu Remouladă de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele remoulade, cu excepția scallions într-un castron și amestecați împreună cu o furculiță pentru a ajuta la ruperea caperelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RemouladeRemoulade
Ceapa VerdeCeapa Verde
CapereCapere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă în scallion și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1
Folosind o furculiță, îndepărtați carnea de somon de pe piele. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
CarneCarne
2
Într-un castron mediu, bateți oul. La ou, adăugați amestecul de pește, somonul, sosul fierbinte și 1/4 cană de sos remoulade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
SosSos
SomonSomon
PeștePește
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine pentru a combina. Formați în 8 paturi.
4
Se toarnă amestecul rămas de pește într-un vas de plăcintă sau pe un vas. Înveliți chiftelele în amestecul rămas de pește și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
5
Într-o tigaie mare, încălziți un strat subțire de ulei la foc mediu spre mediu-mare. Fără aglomerarea tigaie, gatiti chiftele pana se rumeneste, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți crochetele fierbinți cu sosul remoulade rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista