Crocant de pere cu portocale
Orange Pear Crisp necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 275 de calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,51 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați coajă de portocală, făină, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 13%. Rețete similare sunt Orange Ginger Pear and Gutui Crisp, Orange Ginger Pear and Gutui Crisp și Pear Crisp.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați perele, făina, înlocuitorul de zahăr, sucul de portocale și coaja de portocală. Cu lingura într-un 8-in. vas pătrat acoperit cu spray de gătit.
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuit Graham, înlocuitorul de zahăr, făina și scorțișoara; se amestecă cu untul.
Se presara peste amestecul de pere.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când blatul este crocant și ușor rumenit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crocante în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "