Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise

Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise
Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise este un pescatarian felul principal. Pentru $ 7.07 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 849 calorii, 41G de proteine, și 63G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon tăiate în centru, coacere, unt clarificat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul clarificat, puteți urma acest fel principal cu Tarta Superalimentară Cu Ciocolată Crudă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise, Cartofi Roșii Prăjiți Cu Muștar Usturoi Crocant, și Salată de somon cu piele crocantă cu roșii Cherry prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pe o foaie mare de copt, aruncați împreună cartofii, uleiul, sarea și piperul. Prăjiți la cuptor până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Odată ce cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați-i în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Pe o foaie mare de copt, aruncați împreună sparanghelul, uleiul, sarea și piperul. Strângeți sucul de lămâie peste sparanghel, apoi prăjiți-l la cuptor până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, combinați oțetul, tarhonul și boabele de piper și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți până se reduce la aproximativ 1 lingură. Se strecoară oțetul printr-o sită cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Puneți un vas metalic peste o cratiță medie cu apă care fierbe ușor (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați gălbenușurile de ou și reducerea oțetului și gătiți, amestecând constant, astfel încât ouăle să nu se amestece, până când gălbenușurile sunt pufoase și de culoare deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
ReducereReducere
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Adăugați untul clarificat într-un flux lent și constant, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Scoateți sosul olandez de pe foc și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
1
Condimentați ambele părți ale fileurilor de somon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De SomonFile De Somon
2
Într-o tigaie mare saut la foc moderat, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați somonul, cu pielea în jos și căutați până se rumenesc. Întoarceți somonul, căutați aproximativ 10 secunde, apoi întoarceți imediat somonul din nou, astfel încât pielea să fie orientată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Transferați somonul la cuptor pentru a termina de gătit aproximativ 5 minute. Strângeți sucul de lămâie peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați un file de somon în centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii. Aranjați cartofii și sparanghelul lângă somon și stropiți sparanghelul cu hollandaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
De La Maestru
3
Bucatar sef, (c) Fox 2013

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista