Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise

Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise este un pescatarian felul principal. Pentru $ 7.07 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 849 calorii, 41G de proteine, și 63G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon tăiate în centru, coacere, unt clarificat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul clarificat, puteți urma acest fel principal cu Tarta Superalimentară Cu Ciocolată Crudă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise, Cartofi Roșii Prăjiți Cu Muștar Usturoi Crocant, și Salată de somon cu piele crocantă cu roșii Cherry prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Pe o foaie mare de copt, aruncați împreună cartofii, uleiul, sarea și piperul. Prăjiți la cuptor până se înmoaie.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Odată ce cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați-i în felii subțiri.
Pe o foaie mare de copt, aruncați împreună sparanghelul, uleiul, sarea și piperul. Strângeți sucul de lămâie peste sparanghel, apoi prăjiți-l la cuptor până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Într-o cratiță mică la foc moderat, combinați oțetul, tarhonul și boabele de piper și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți până se reduce la aproximativ 1 lingură. Se strecoară oțetul printr-o sită cu ochiuri fine.
Puneți un vas metalic peste o cratiță medie cu apă care fierbe ușor (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Adăugați gălbenușurile de ou și reducerea oțetului și gătiți, amestecând constant, astfel încât ouăle să nu se amestece, până când gălbenușurile sunt pufoase și de culoare deschisă.
Adăugați untul clarificat într-un flux lent și constant, amestecând constant.
Scoateți sosul olandez de pe foc și acoperiți pentru a se încălzi.
Condimentați ambele părți ale fileurilor de somon cu sare și piper.
Într-o tigaie mare saut la foc moderat, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Adăugați somonul, cu pielea în jos și căutați până se rumenesc. Întoarceți somonul, căutați aproximativ 10 secunde, apoi întoarceți imediat somonul din nou, astfel încât pielea să fie orientată în jos.
Transferați somonul la cuptor pentru a termina de gătit aproximativ 5 minute. Strângeți sucul de lămâie peste somon.
Așezați un file de somon în centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii. Aranjați cartofii și sparanghelul lângă somon și stropiți sparanghelul cu hollandaise.
Bucatar sef, (c) Fox 2013
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.