Crispy Mozzarella Sticks Marinara

Crispy Mozzarella Sticks Marinara
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Crispy Mozzarella Sticks Marinara ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 576 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți bețișoare brânză mozzarella parțial degresată, pesto comercial, aluat phyllo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crispy Wonton Mozzarella Bastoane, Bețișoare De Pește Marinara, și Bastoane de pește cu sos Marinara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Înveliți brânza cu pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Tăiați foile phyllo în jumătate transversal pentru a forma 8 (13 x 9 inci) dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
4
Așezați 1 foaie de fileu pe o tăietură sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca); înveliți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Așezați 1 foaie deasupra primei foi. Îndoiți în jumătate transversal pentru a forma un dreptunghi de 9 x 6 1/2 inch.
6
Așezați 1 băț de brânză în centrul unui capăt scurt al dreptunghiului; pliați laturile lungi ale phyllo peste brânză, înveliți cu spray de gătit. Începând cu capătul scurt, rotiți moda phyllo jelly-roll. Înveliți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Repetați cu restul de phyllo și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Încălziți sosul marinara într-o cratiță mică la foc mediu-mic până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Serviți sosul marinara cu bețișoare de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista