Crispy Fish-And-Chips este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână albuș de ou, piper, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pește și chipsuri crocante cu conținut scăzut de grăsimi, Pește și chipsuri crocante, și Pește bătut cu bere (pește și chipsuri).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulverizați o tigaie mare cu spray de gătit sau tapetați cu folie de aluminiu antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
3
Combinați uleiul de măsline și usturoiul într-o tigaie mică; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, aproximativ 2 minute sau pana cand sunt parfumate. (Nu lăsați usturoiul să se rumenească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Turnați uleiul printr-o sită fină cu plasă de sârmă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
5
Transferați usturoiul într-un castron mediu separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați cartofii în ulei și aruncați pentru a acoperi. Aranjați într-un singur strat în tigaia pregătită și coaceți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până când fundul se rumeneste. Întoarceți cartofii și coaceți 6 până la 8 minute sau până când sunt rumenite și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Adăugați cartofi, sare și un vârf de piper negru în castron cu usturoi; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Cartofi
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
8
Presărați pește cu ardei roșu, boia, sare și 1/8 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ardei Roșu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pește
Sare
9
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
10
Bateți albușul de ou și 1 lingură de apă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
11
Așezați firimiturile de fulgi de porumb într-un vas puțin adânc. Dragați peștele în făină, scuturați excesul și înmuiați în amestec de albuș de ou. Dragă în fulgi de porumb, acoperire complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Porumb
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pește
12
Așezați o grătar acoperită cu spray de gătit într-o tigaie mare de copt. Aranjați peștele într-un singur strat pe raft; acoperiți ușor peștele cu spray de gătit și coaceți 12 până la 15 minute sau până când sunt crocante și rumenite.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.