Crispy Fish-And-Chips

Crispy Fish-And-Chips
Crispy Fish-And-Chips este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână albuș de ou, piper, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pește și chipsuri crocante cu conținut scăzut de grăsimi, Pește și chipsuri crocante, și Pește bătut cu bere (pește și chipsuri).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulverizați o tigaie mare cu spray de gătit sau tapetați cu folie de aluminiu antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați uleiul de măsline și usturoiul într-o tigaie mică; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, aproximativ 2 minute sau pana cand sunt parfumate. (Nu lăsați usturoiul să se rumenească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Turnați uleiul printr-o sită fină cu plasă de sârmă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Transferați usturoiul într-un castron mediu separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați cartofii în ulei și aruncați pentru a acoperi. Aranjați într-un singur strat în tigaia pregătită și coaceți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până când fundul se rumeneste. Întoarceți cartofii și coaceți 6 până la 8 minute sau până când sunt rumenite și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Adăugați cartofi, sare și un vârf de piper negru în castron cu usturoi; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Presărați pește cu ardei roșu, boia, sare și 1/8 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PeștePește
SareSare
9
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
10
Bateți albușul de ou și 1 lingură de apă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Așezați firimiturile de fulgi de porumb într-un vas puțin adânc. Dragați peștele în făină, scuturați excesul și înmuiați în amestec de albuș de ou. Dragă în fulgi de porumb, acoperire complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
PeștePește
12
Așezați o grătar acoperită cu spray de gătit într-o tigaie mare de copt. Aranjați peștele într-un singur strat pe raft; acoperiți ușor peștele cu spray de gătit și coaceți 12 până la 15 minute sau până când sunt crocante și rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
13
Se servește cu cartofi și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
CartofiCartofi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În52 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista