Crispy Coapte Rozmarin-Usturoi Pulpe De Pui
Picioarele de pui crocante de rozmarin-usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 1135 calorii, 59G de proteine, și 62g de grăsime. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți picioare de pui, ouă, tulpini rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Picioare De Pui Crocante La Cuptor, Crispy Coapte Rozmarin Usturoi Cartofi Prajiti, și Oferte crocante de pui la cuptor cu rozmarin și parmezan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți o tavă de foaie în cuptor pentru a preîncălzi.
Spălați și tăiați picioarele de pui de orice exces de grăsime.
Amestecați usturoiul, rozmarinul și panko împreună într-un vas cu margini superficiale și condimentați bine cu sare și piper. Alternativ, zdrobiți usturoiul și rozmarinul cu puțin ulei de măsline și sare într-un mortar și pistil.
Spargeți ouăle într-un vas similar, adăugați laptele și amestecați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper, după gust. Într-un alt fel de mâncare se adaugă făina și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Luați pulpele de pui și 1 la un moment dat, dragați în făină, apoi spălați oul și apoi acoperiți bine cu firimiturile de pâine panko de rozmarin-usturoi.
Așezați picioarele de pui pe o tavă căptușită cu hârtie pergament, în timp ce lucrați. Refrigerați picioarele timp de aproximativ 15 până la 20 de minute pentru ca pâinea să se fixeze.
Scoateți tava fierbinte din cuptor și stropiți cu o cantitate bună de ulei de măsline. Aranjați picioarele de pui cu atenție pe tavă, distanțându-le uniform (puiul va sfârâi când este adăugat la uleiul fierbinte). Prăjiți până când pulpele de pui sunt aurii și crocante, aproximativ 35 până la 40 de minute
Scoateți puiul din cuptor pe un platou de servire. Condimentează cu sare și servește cu pene de lămâie.